Illustrasjonsfoto. Foto: Stig Storheil/NVE

–⁠ Politisk galskap er ikke straffbart, og vi fortsetter å velge inn politikere som ikke har ansvar for sine gjerninger

– Det er en åpenbar svakhet i vårt rettssystem som våre lovmakere må gjøre noe med før landet vårt kollapser på lik linje med velgernes fornuft, skriver Bjørn S. Odden.


Du leser nå en meningsartikkel, som kun gir uttrykk for skribentens egne meninger og holdninger. Du kan sende inn kronikker, menings- og debattinnlegg til [email protected].

Regjeringen har funnet en bombesikker vei for å videreføre nedbyggingen og raseringen av det Norske velferdssamfunnet!

Mens resten av verden har forstått at Havvind kraft er ett håpløst miljø fiendtlig, og uøkonomisk uforsvarlig prosjekt, velger venstresidens regjering å brenne alle broer og fortsette galskapen!

Vi er blitt for rike i landet vårt!Bjørn Sturla Odden. Foto: Håkon Nilsen

Forsvarlig økonomisk styring og fornuftig planlegging, er ikke lengre elementer i regjeringens vurderingsprosesser. Investeringer skal gi avkastning eller løse viktige felles samfunnsutfordringer!

Kraften fra havvind vil aldri bli økonomisk konkurranse dyktig, og gi den stabiliteten som industrien og befolkningen er avhengig av. Den vil aldri bli løsningen på framtidens energi behov. Konkurranse utsatt industri er avhengig av kontinuerlig produksjon og befolkningen trenger tilgang på oppvarming i vindstille kuldeperioder. Den vil gi oss enorm prisøkning på elektrisk kraft.

Noen må betale milliardunderskuddene som blir resultatet av regjeringens hodeløse politiske satsning. «Noen» blir som vanlig befolkningen!

Befolkningen i landet vårt vil om få år ikke ha råd til elektrisk oppvarming, og industrien og næringslivets strøm – kostnader vi gi oss prisstigning, inflasjon og renteøkning.

Alternativet blir å fyre med ved inntil det blir forbudt, og så flytte til varmere land.

Politisk galskap er ikke straffbart, og vi fortsetter å velge inn politikere som ikke har ansvar for sine gjerninger. Det er en åpenbar svakhet i vårt rettssystem som våre lovmakere må gjøre noe med før landet vårt kollapser på lik linje med velgernes fornuft.

Molboene hadde opprinnelig tilhørighet på Øst – Jylland i Danmark, men deres særpregete tenke -og handlingsmønster har fått solid rotfeste i sosialistenes regjering!

Bjørn Sturla Odden

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.