(iFinnmark): Det melder Innovasjon Norge i en pressemelding.
– Vi er dypt rørte og stolte over å motta BU-prisen fra Innovasjon Norge. Tradisjoner videreføres gjennom generasjoner i familien vår, og vi har lagt ned utallige timer for å levere kvalitetsprodukter vi kan stå inne for, sier vinneren og daglig leder Inger Johanne Larsen. I pressemeldingen står det at på Nyvoll i Alta kommune jobber daglig leder Inger Johanne Larsen og datteren Katrine som bedriftens to eneste ansatte. Med spesialiteter som fenalår, bokna lammelår, pinnekjøtt, skank, lammerull og fenabog treffer produktene både det lokale og nasjonale markedet. I år produserer Ingers gårdsmat mat fra cirka 600 lam. Nå ønsker de å vokse og utvide produksjonen. Juryen trekker frem bedriftens økonomiske vekst og lønnsomhet i sin begrunnelse. – Det er en glede å få dele ut BU-prisen til en kvinnebedrift i distriktet i Finnmark som har evne til innovasjon og vekst, sier regiondirektør Anne Berit Figenschau for Innovasjon Norge i Arktis. – Bedriften har over år levert utmerkede produkter av lam med høy kvalitet ut i markedet. Inger og Katrine bidrar til å løfte lokalmat i Finnmark ved sitt engasjement for landbruket, sier hun.Inger Johanne Larsen har vunnet pris med bedriften Ingers Gårdsmat AS, som hun driver sammen med datteren. Foto: Privat
Nyvoll-bedrift vant landbrukspris: –⁠ Rørte og stolte
Katrine og Inger Johanne Larsen i Ingers Gårdsmat AS på Nyvoll i Alta jubler etter å ha blitt tildelt Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Finnmark.