– Vi skal åpne i det samme gamle lokale, men litt av det var bare leid, så det mistet vi da Hårek flyttet, forteller Østlyngen til Kronstadposten.
Men han fortviler ikke av den grunn. – Vi er bare nødt til å tenke oss nøye om når vi skal bygge opp bakeriet igjen. Finne på gode løsninger slik at vi får utnyttet plassen maksimalt. Vi blir også nødt til å vurdere hva vi kan selge og ikke, på grunn av plassmangelen. Kjell Åge sier videre at det er ganske lang leveringstid på utstyret. – Nå nærmer det seg sommerferie, og vi tenker å bestille inn utstyr slik at vi kan få det til høsten og begynne da. Det er så klart spørs om vi når å bli ferdig til høsten, men hvis alt går bra skal det gå fint, smiler han. På spørsmål om de ellers har noen planer med bakeriene i Alta, forteller han at bygget på Elvebakken ble utsatt for en brann og at det skal bli fikset. – Det begynte å brenne i nærheten av bygget som skadet noen av lagercontainerne våre, men heldigvis er ikke det noe som påvirker produksjonen. Det er også noe forsikringen tar seg av, avslutter han.Slik ser Østlyngen bakeri på Parksenteret ut nå for tiden. Foto: Julie Fredriksen
Satser på bakeriåpning til høsten: –⁠ Vi er bare nødt til å tenke oss nøye om
I januar ble det offisielt kjent at Rayner Hoaas Nilsen skulle starte opp sports- og vinbaren i Hårek sine lokaler. Hårek flyttet da over gangen, men tok da en stor del av Østlyngen bakeri sitt lokale. Ifølge daglig leder, Kjell Åge Østlyngen, skal de heldigvis åpne igjen til høsten.