Steinar Karlstrøm i Gjensidige stiftelsen sammen med kulturleder i Alta kommune Tor Helge Reinsnes Moen. Foto: Astrid Krogh, Alta kommune

Ga over 500.000 kroner til BUA: –⁠ Nå skal det kjøpes inn enda mer utstyr

Torsdag fikk Alta kommune og BUA det synlige beviset på at Gjensidigestiftelsen tildeler de over en halv million kroner.


Over 600 personer har registrert seg som brukere av BUA i løpet av året som har gått. I oktober 2022 åpnet BUA i Alta og responsen har vært utelukkende positiv. 

– Vi er veldig fornøyde med at så mange bruker BUA. Det er helt tydelig at dette er et tilbud det er stort behov for. I løpet av året har vi utvidet sortimentet og det er stadig behov for nye innkjøp. At vi nå får over 500.000 kroner betyr mye, sier kulturleder Tor Helge Reinsnes Moen på Alta kommunes nettside.

«Aktiv fritid for alle»

I år er «aktiv fritid for alle» hovedparolen for Gjensidigestiftelsen og årsaken til at Alta kommune ved BUA søkte om midler. 

Søkesummen var på 537.558 kroner og torsdag overleverte Steinar Karlstrøm, kundevalgt i Gjensidigestiftelsen, bevilgningen og BUA fikk nøyaktig den summen de søkte om.

– Målet er at flere skal ha mulighet til å delta i organisert fritidstilbud i lokalmiljøet. Ved at man kan låne utstyr hos BUA kan mange flere gjøre nettopp det, sier Karlstrøm på kommunens nettside.

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.