Claus Jørstad. Foto: Therese K. Munkvold

–⁠ Endelig skjer det ting på helsefronten

– Endelig skjer det ting på helsefronten, og ordfører Monica Nielsen og Arbeiderpartiet har endelig tatt opp løsningen som Fremskrittspartiet har spilt inn mange ganger, skriver Claus Jørstad i Alta FrP på vegne av kommunestyregruppa til Alta FrP.


Du leser nå en meningsartikkel, som kun gir uttrykk for skribentens egne meninger og holdninger. Du kan sende inn kronikker, menings- og debattinnlegg til [email protected].

Endelig skjer det ting på helsefronten, og ordfører Monica Nielsen og Arbeiderpartiet har endelig tatt opp løsningen som Fremskrittspartiet har spilt inn mange ganger. Nemlig å innlede samarbeid med private tjenestetilbydere for å styrke helsetjenestene i Alta. Når Finnmarkssykehuset, med støtte fra Arbeiderpartiet både sentralt og på fylket, svikter med å levere gode tjenester til våre innbyggere, så må Alta kommune se på andre løsninger. Da er samarbeid med private så absolutt et alternativ, og et godt steg i riktig retning. 

Fremskrittspartiet har i alle år frontet et samarbeid med private tilbydere, og Arbeiderpartiet har prinsipielt vært den største motstanderen av private helsetjenester. Vi vil applaudere at Arbeiderpartiet i Alta nå legger til side sine prinsipielle kjepphester og endelig jobber konkret med realistiske og fornuftige løsninger, noe som alltid har vært Frp sin politikk. 

Vi løftet forslaget om å gå i dialog med private tjenestetilbydere inn til kommunestyret til februar møtet, og gleder oss til den videre behandling og fremdrift av saken i kommunestyret. Fremskrittspartiet vil selvfølgelig støtte saken og lover et godt politisk samarbeide fra vår side for å sikre innbyggerne i kommunen et bedre helsetilbud.

Claus Jørstad
Gruppeleder FrP

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.