Det er far og sønn, Adam og Marcin, som driver det meksikanske gatekjøkkenet på hjul. De forteller at altaværingene liker tilbudet.
– Det mest populære her i Alta er quesedilla med kylling, men også kyllingtaco. Jeg har fått med meg at alle nordmenn er glade i taco, og spiser taco hver fredag. Butikkene her er jo fulle av tacoprodukter, skratter sønn Marcin.
Reiser rundt i Norge
Far og sønn er fra Polen, men de har operert matvogna i Norge de siste to årene. Marcin forklarer at de har drevet med matvognen i 14 år, og nå har de spesialisert seg på meksikansk mat etter å ha begynt i det små med pommes frites og pølser. Og det var søndag kveld de ankom Alta, og siden har de stått på Sentrum.– Vi startet for to måneder siden fra Oslo. Siden har vi besøkt veldig mange byer og steder, og vi har vært hver plass i cirka en uke. I Alta skal de bli til lørdag kveld. Deretter går turen til Tromsø.
– Vi gjør dette når det er sommersesong og varmt ute, nikker han. Artikkelen fortsetter under bildet.
Gode tilbakemeldinger
Som nevnt har mange fått med seg at matvogna er i Alta, og flere har tatt turen innom for å få en smakebit. Også på Facebook har det blitt rapportert om fantastisk mat fra vogna. Kronstadpostens utsendte fikk også en smakebit, og det kan ærlig innrømmes at dette er av meget høy kvalitet.– Vi har bare fått gode tilbakemeldinger. Vi jobber raskt og vet at vi har veldig god kvalitet på maten. Vi gir alltid 100 prosent fra oss selv for å lage ordentlig god hjemmelaget mat. Alt er laget selv, sier Marcin.
– Flere steder så hører jeg at vi burde åpne en restaurant som dette i byene deres. De sier at norske folk liker slik mat, legger han til.