Foto: 175.no

Politiet vitne til trafikkuhell i Øvre Alta: – Førerkort beslaglagt

Søndag formiddag oppstod det et sammenstøt mellom to personbiler i Øvre Alta. To personer er ivaretatt av helsepersonell. Politiet, som tilfeldigvis hadde kontroll i området, ble vitne til uhellet.


Søndag rundt 09.30 fikk Kronstadposten et tips som dreier seg om et trafikkuhell mellom to biler i krysset E45 og Raipasveien i Øvre Alta.

Finnmark politidistrikt kan 09:45 melde følgende i politiloggen: – Det har vært et trafikkuhell, et sammenstøt mellom to personbiler og to personer involvert, i krysset E45/Raipasveien i 60-sonen. De to involverte er ivaretatt av helse. 

Videre skriver de at det fremstår som brudd på vikeplikten fra en av sjåførene og at det vil bli opprettet sak. Operasjonsleder Ann Rigmor Søderholm kan bekrefte til Kronstadposten at det er gjort førerkortbeslag.

– Har dere dannet dere et bilde av hendelsesforløpet?
– Politiet hadde stilt seg opp for kontroll på stedet, og jeg regner med at vi dermed har fått en grei oppfatning over hva som skjedde. Det er i alle fall et tydelig brudd på vikeplikten, og det er ikke mistanke om rus, sier Søderholm, og legger til at sjåføren som brøt vikeplikten blir anmeldt.

Operasjonslederen kan ikke si mer om status for de to involverte personene, og henviser til helse. Helsepersonell vil ikke uttale seg om skadegrad.

Veien stengt

Vegtrafikksentralen Nord kan klokken 09.37 melde om at veien er stengt i begge retninger følge av trafikkuhellet. Uhellet skal dog ha skjedd i kjørefeltet i retning mot Alta.

– Veien er stengt i begge retninger frem til bilberger er på stedet, heter det videre fra Finnmark politidistrikt.

Klokken 10.52 melder både politiet og Vegtrafikksentralen Nord at veien er åpen.

–  De involverte kjøretøyene er fjernet fra veibanen og E45 er nå åpnet for trafikk i begge retninger, skriver Finnmark politidistrikt.

Er du på stedet, send oss ​​gjerne bilder. Vår e-postadresse er [email protected]. Ingen tips er for små og ingen bilder er for store! Takk for at du tipser oss!

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.