Illustrasjonsfoto. Foto: Therese K. Munkvold

Støy fra russen: –⁠ De har kjørt rundt og spilt høy musikk flere steder i Alta

Klokken 04:33, natt til lørdag, opplyser politiet at de i løpet av natten har vært nødt til å kjøre på flere oppdrag hvor melderne klager på støy fra russen.


– De har kjørt rundt og spilt høy musikk flere steder i Alta. Dette har vært til stor plage for innbyggerne som har forsøkt å sove, skriver politiet i loggen. 

Ved politiets operasjonssentral forteller operasjonsleder Gunnar Øvergård at det bare er en knapp uke igjen av russetiden, og at meldingene i natt kun har gått på støy. Russen skal ikke ha vært involvert i fysiske hendelser.

– Vi har fått klager på at russen har spilt musikk og kjørt rundt, gjerne ropt litt, og da kanskje spesielt vært litt høylytte utenfor soveromsvinduene til folk. Det fleste meldingene gikk altså ut på at russen forstyrret natteroen. De har ikke sloss eller den type ting, sier operasjonslederen til Kronstadposten.

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.