Foto: Julie Fredriksen

–⁠ Skuffet over hastverkskutt av dagkirugi i Alta

– Alta FrP må rose Trine Noodt som leder av hovedutvalget for helse og sosial i denne saken, skriver Svein Berg i FrP.


Du leser nå en meningsartikkel, som kun gir uttrykk for skribentens egne meninger og holdninger. Du kan sende inn kronikker, menings- og debattinnlegg til [email protected].

Her er vi helt enige med Trine. Det er merkelig at styreleder Lene Nymo Helli lar direktor Hope og ledelsen ved Finnmarkssykehuset overkjøre lovlig fatta vedtak av styret. Hvordan kan styret tillate at en direktør gir f.. i en bestilt ROS analyse som omhandler konsekvenser før det iverksettes kutt i dagkirugi ved Klinikk Alta.

Dessverre bare i samme gata som direktøren sa om rapporten om ultraren operasjonsstue, den var utdatert.

På nytt ser vi at Trine og Venstre er mer på linje med Alta FrP i helsesaker en med sine samarbeids kammerater i posisjon.

På nytt legger vi merke til at både ordfører og varaordfører er fraværende i helse diskusjon. 

Demmes oppgave er nok å være stille. Dem må jo bevare det gode forholdet dem har til ledelsen ved Finnmarkssykehuset som dem gav utrykk for i formannskapet under møte med dir. Hope.

Er det lovlig det dir. Hope og ledelsen ved Finnmarkssykehuset holder på med er vårt spørsmål?

Når vi nok en gang ser hvordan helseminister Kjerkol har satt sammen styret er vi betenkt. Det er nesten utrolig, ingen representanter fra Finnmarks største by er funnet verdig til en plass i styret. Eller er dette gjort med hensikt, vekk med brysomme personer fra Alta?

Alta FrP støtter fult ut lederen i hovedutvalget og håper at styreleder eller noen andre i styret setter foten ned til ROS-analysen foreligger.

Svein Berg Alta FrP 

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.