Foto: Kronstadposten

Gjelder fra 1. mars: Prisendringer på abonne­mentet ditt

I lys av økonomiske endringer og markedsdynamikker har vi i Kronstadposten besluttet å oppdatere prisen for våre abonnementsplaner.


Vi streber alltid etter å tilby våre trofaste abonnenter den beste servicen, og de nye endringene er et resultat av vår vedvarende vekst og utvikling.

Vi er klar over at en justering av prisene kan legge til økonomisk belastning for våre abonnenter, men etter grundig vurdering av flere faktorer har vi likevel tatt denne beslutningen. Generell prisstigning i markedet og økte driftskostnader er faktorer vi ikke kan ignorere.

Som et resultat vil kostnadene for våre abonnementsplaner øke. Du finner mer detaljert informasjon om prisendringene nederst i saken.

Prisøkningen på råvarer, energi og andre driftskostnader har gradvis økt produksjonskostnadene. Vi har motstått denne økningen så lenge som mulig for å skåne våre abonnenter for ekstra utgifter.

Vår fremste prioritet er å sikre at vi fortsetter å levere kvalitetsjournalistikk som imøtekommer dine behov som leser. Vi jobber kontinuerlig for å bli den beste lokalavisen vi kan være.

Vi vil alltid være lydhøre overfor våre abonnenters ønsker og behov. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine og søker alltid måter å forbedre og utvide våre tjenester på.

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller forslag angående de kommende endringene, nøl ikke med å ta kontakt. Du er hjertet av Kronstadposten, og vi er her for deg.

Vi er her for å levere, for å engasjere og for å være din pålitelige kilde til hva som skjer.

Nye abonnementspriser fra 1. mars 2024

  • Komplett årsabonnement: 3.699,-
  • Komplett halvårsabonnement: 1.849,-
  • Papir årsabonnement: 1.699,-
  • Papir halvårsabonnement: 849,-
  • Digital årsabonnement: 2.199,-
  • Digital halvårsabonnement: 1.099,-
  • Digital månedsabonnement: 195,-

Endring i priser skjer ved første ordinære utløp etter 1. mars 2024.