Foto: Tom Erik Nilsen/Kronstadposten

–⁠ Å bli en del av Nordbohus gjør oss komplett

1. januar 2023 fikk SB2 Utvikling en egen avdeling som heter Nordbohus Alta. I samarbeid med Nordbohus er vår visjon å være en komplett og allsidig forhandler som leverer kvalitet over hele Nord-Troms og Finnmark. Her skal det bygges boliger som varer!


Da vi ble etablert som boligutbygger i 2007, utviklet vi selv eneboliger sammen med våre samarbeidspartnere og underleverandører. De siste årene har vi i større grad levert prosjekter i offentlig regi - både skoler, sykehus og offentlige bygg. Denne breddekompetansen gir oss et unikt utgangspunkt, og vi er stolte av å få ta i bruk konseptet til Nordbohus. Nå føler vi at grunnmuren er satt. Vi er klare for å bygge Nordbohus Alta videre, og igjen realisere boligdrømmen for enda flere.

Vi får tilgang på kvalitetsprodukter fra Nordbohus, og det er gledelig å få levere gode produkt til befolkningen i Nord-Troms og Finnmark. Endelig er Nordbohus tilbake i Alta.

Et team som bærer uniformen med stolthet

Vi i SB2 Utvikling har levert kvalitet og solid håndverk siden 2007. Denne styrken bygger vi nå videre sammen med en av Norges største boligbyggere. Det er viktig for oss å fortsette å bygge og utvikle vår kompetanse, slik at vi kan gi deg tryggheten og muligheten til å realisere dine byggeplaner.

Kvalitet og trygghet til fast pris

Vi er i dag 18 ansatte: ingeniører, tømrere med og uten svennebrev og lærlinger. Felles for alle er at vi er en del av en mesterbedrift som innehar lang erfaring, og som hver dag etterstreber å være ledende innen bygg- og bokvalitet. Vi pleier å si at vi ikke ønsker varene i retur, men kunden. Det er helt essensielt for oss å levere et sluttprodukt som er tilpasset dine behov og ønsker. Vi er også tilpasningsdyktige - enten du ønsker at vi er der gjennom hele prosessen fra planlegging og gjennomføring til overrekking av nøkler, eller om du vil gjøre deler av prosessen selv.

Velger du oss som din boligbygger, har du en sikkerhet for at prosjektet vil holde budsjett og tidsplan. Vi har lang erfaring i byggebransjen, og har løst mange utfordringer. Dette har gjort oss bedre rustet til å bistå i alle prosjekter, enten du skal pusse opp, bygge enebolig, garasje, rekkehus, barnehage, skole, kino, tannklinikk eller sykehus

KNUT-ERIK HALVORSEN, SALGSSJEF NORDBOHUS ALTA

Vår historie

Nordbohus Alta startet som entreprenørselskapet SB2 Utvikling i 2007. I starten av 2023 ble det dannet en egen avdeling som ble kalt Nordbohus Alta. Vi har fortsatt de samme kompetente håndverkerne, men med nye snekkerbukser, vernehjelm og flere fordeler – for oss og for kunden.

Som en del av Nordbohus kan vi i større grad gi våre kunder muligheten til å skape sitt drømmehjem. Huskatalogen og nærheten til våre underleverandører og samarbeidspartnere sørger for god tilgang på materialer og gunstige innkjøpspriser.

Vi bygger lokale verdier

Med lang fartstid i bransjen har vi realisert mange byggeprosjekter - både i privat og offentlig regi. Det kan være mange fallgruver i små og større prosjekter, og dette har lært oss å se løsninger. Vi er klar for å være din byggmester nå og i fremtiden.

Alta har hatt over gjennomsnittlig god boligutvikling sammenlignet med landsbasis. Kombinasjonen av vår erfaring med byggdetaljer, og Nordbohus sin kvalitetssikret huskatalog, gjør at vi kan realisere enda flere boligdrømmer.

Har du planer om å bygge hus?

Trenger du boligråd? Du må veldig gjerne ta kontakt med oss om du har et stort eller lite prosjekt du vil gi liv til. Sammen med deg skal vi se på mulighetene og finne den beste løsningen for akkurat deg. Vi ønsker at du skal være trygg i prosessen.

Har du andre byggeplaner som rehabilitering, tilbygg, påbygg eller hytte, har vi også kompetanse og erfaring på disse områdene.

En rådgivningssamtale er naturligvis helt uforpliktende. Vi ser frem til å møte deg!

Vi holder til på samme plass som vi har gjort i alle år: Maurveien 13 på Aronnes. Du kan også ringe 918 41 189. Hos oss får du gratis og uforpliktende rådgivning. Vi ønsker at du skal være trygg både i små og større byggeprosjekter. Vi ser frem til å høre fra deg!

Se alle våre husmodeller på www.nordbohus.no!