Foto: Therese Kjellmo Munkvold

Nå kan det søkes om nærings­livsdøgn i Altaelva: –⁠ Skal bidra til vekst og økt aktivitet i Alta

Bedrifter, bransjer og næringsaktører som ønsker å bruke Altaelva som nettverksarena for å skape vekst og utvikling i Alta, inviteres nå til å søke på fiskedøgn i Altaelva.


Hensikten med næringslivsdøgnene er å skape aktivitet i lokalt næringsliv.
– Næringslivsaktører som ser muligheten til å bruke fiskedøgn i Altaelva som et verktøy for å utvikle sin virksomhet og bidra til vekst og økt aktivitet i Alta, inviteres derfor til å være med i konkurransen om disse døgnene, skriver Alta kommune på sine egne hjemmesider. 

Må sende velbegrunnet søknad

I 2023 disponerer Alta kommune Øvre Stengelsen og Nedre Stengesten 31. juli og 1. august.
– Ved døgn i Nedre Stengelsen vil det være muligheter for å leie Stengelsen gård fra Alta Laksefiskeri Interessentselskap.

For å søke om næringslivsdøgn må det sendes en velbegrunnet søknad der formålet med aktiviteten kommer tydelig frem.
– Søkere må presentere en foreløpig skisse til program og beskrivelse av turens faglige innhold, samt hvilke aktører eller deltakere man ønsker å invitere med seg, skriver de før de fortsetter; – Ved utvelgelsen vil det være viktig at bedriften kan presentere et troverdig opplegg med faglig innhold, hvor blant annet mål og forventninger til resultat omtales. Alta kommune vil sammen med Alta Næringsforening stå for utvelgelsen. 

Søknadsfrist er 5. april, og det gjøres på kommunens hjemmesider.
– Vinnerne av årets næringslivsdøgn må innen 10. juni 2023 presentere et endelig program og deltakerliste, avslutter de. 

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.