Ragnhild Lund Ansnes sammen med Liverpool-legenden Sammy Lee og artisten KIEO. Nå kommer alle til Alta. Foto: Privat

Liverpool-legende kommer til Alta –⁠ arrangerer supporterfest

Lørdag og søndag 17. - 18. februar er Alta byen å være hvis du er Liverpool-supporter. Da kommer legenden Sammy Lee til byen.


Det er Alta-jenta Ragnhild Lund Ansnes som har fått Sammy Lee til byen. Hun driver til vanlig Liverpool FC-hotellet Hotel TIA 200 meter fra Anfield stadion, og hun har skrevet flere bøker om Liverpool.

– Jeg har skikkelig hjemlengsel og gleder meg som en unge til å komme hjem. En liten bit i puslespillet faller alltid på plass i brystet når jeg lander i Alta. Dessuten trenger vi alle en oppmuntring i kjærlighetssorgen over å snart miste Jürgen Klopp, sier Ragnhild Lund Ansnes i en pressemelding.

Imponerende karriere

Etter at Jürgen Klopp meldte at han gir seg som Liverpool-trener etter sesongen, er det nok mange supportere som har sett sine bedre dager. Lund Ansnes håper å løfte på stemningen med en supporterfest, hvor Sammy Lee blir å delta. 

– Sammy Lee som spilte hele 10 år på Liverpool FC i en av klubbens mest suksessrike perioder. Sammy Lee kan også skilte med hele fire ligamesterskap, fire ligacup-seire, fire Charity Shields og to av den aller gjeveste Europacup-pokalen.

I tillegg har Lee en imponerende trener-karriere bak seg, hvor han blant annet har vært assistent for en rekke Liverpool-managere fra Graeme Souness til Rafa Benitez. Han har også vært i trenerteamet til England gjennom to mesterskap. 

– I Alta får BUL (Bossekop Ungdomslag) gleden av hans kompetanse på søndag ettermiddag 18. februar i klubbhuset kl 19.30. 

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Sammy Lee har en imponerende karriere bak seg og er en stor legende i Liverpool FC. Foto: Privat

Supporterfest

I Alta venter et helspekket program. Først blir det boksignering med Lund Ansnes og Sammy Lee på Overtid Sportsbar, lørdag. 

– Og sammen med Liverbirds Alta blir det påfølgende supporterfest, der dørene åpner klokken 12 og festen starter med å se Liverpool-kampen mot Brentford klokka 13.30, opplyser hun. 

Senere på kvelden venter det underholdning med den nevnte duoen, før kvelden avsluttes med konsert med selveste KIEO (Kieran Molyneux) som turnerer over hele verden med Liverpool FC. 

– I tillegg skal nordlyset være på sterkeste på 20 år og jeg har snakket mye om det til Sammy og Kieran. Derfor gleder vi oss til å forhåpentligvis se nordlyset, og vi skal på vinteropplevelser i Sorrisniva i løpet av turen, avslutter hun. 

 

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.