IKEA oppfordrer alle kunder som eier BLÅVINGAD fiskespill, flerfarget, til å slutte å bruke det og kontakte IKEA for å få tilbakebetalt hele beløpet. Foto: Lise Åserud / NTB

IKEA tilbakekaller spill på grunn av potensiell kvelningsfare

KEA oppfordrer alle kunder som eier BLÅVINGAD fiskespill, flerfarget, til å slutte å bruke det og kontakte IKEA for å få tilbakebetalt hele beløpet.


– Sikkerhet har høyeste prioritet hos IKEA, og derfor tar vi forholdsregler og tilbakekaller BLÅVINGAD flerfarget fiskespill på grunn av potensiell kvelningsfare. I IKEA utvikler vi produktene ved å bruke et strengt risikovurderings- og testprogram, for å sikre at produktene lever opp til alle gjeldende lover og standarder på markedene der de selges, opplyser IKEA i en pressemelding.  

Videre skriver de at det til tross for dette har det kommet til deres oppmerksomhet at små nagler på leketøyet kan løsne, noe som resulterer i en potensiell kvelningsfare, spesielt for mindre barn. Derfor blir BLÅVINGAD fiskespill, flerfarget, tilbakekalt. 

– BLÅVINGAD fiskespill, flerfarget, kan returneres til et hvilket som helst IKEA-varehus for full tilbakebetaling. Kvittering er ikke nødvendig. IKEA beklager eventuelle ulemper denne tilbakekallingen medfører. 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.