Allerede da de åpnet dørene klokken syv begynte folk å ta turen innom, men da grillen ble fyrt opp rundt lunsjtider tok det av.
– Det største trøkket var rundt lunsjtider, men det er folk her hele tiden. Det har vært et par hundre til nå, og det er veldig artig. Vi bruker å ha bra trøkk i de vanlige dagene også, men i dag er det litt ekstra og det er veldig artig, sier butikksjef Roy Fosse.
Vil vise seg frem til kundene
Til høstmessa hadde de på plass en god del leverandører som bød på faglig påfyll. I tillegg ble grillen fyrt opp av Benedicte Langjord som serverte burgere etter burgere.– Det har vært full gass hele dagen, og jeg aner ikke hvor mange burgere vi har stekt. Men det er nok et par hundre, forteller Fosse. Butikksjefen forteller at de pleier å ha arrangement som dette cirka en gang i året, og at det har blitt en fin tradisjon for dem.
– Vi gjør dette for å få kundene inn til oss slik at de får sett hva vi har. Det er ikke alle disse som er innom oss hele tiden, så det er bra at de får sett hva vi kan tilby. – Så høstmessa har kommet for å bli? – Ja, vi blir å ha dette videre. Det blir nok litt forandringer fra år til år, fordi vi alltid må forbedre oss, men vi ønsker å fortsette med dette. Det er veldig artig å se så mye folk her, avslutter han.