Daglig leder i ALI, Vegard Ludvigsen, har fortsatt noen fiskekort igjen. Foto: Julie Fredriksen

Fortsatt fiskekort igjen: –⁠ Vi åpner salget igjen på mandag

ALI har noen fiskekort igjen etter fiskekortsalget i starten av mars. Mandag åpner de derfor kortsalget på nytt, men det er med noen forbehold.


Daglig leder i ALI, Vegard Uglebakken, forteller til Kronstadposten at de i foregående sesongen har ringt rundt og spurt folk på listen om de er interessert i å kjøpe rest-døgnene. I år ønsker de derimot å gjøre det på en litt mer rettferdig måte.

– Vi stoppet salget å nummer 1.719. Dermed er det nummer 1.720 som først vil få muligheten til å kjøpe fiskekort når vi åpner salget igjen førstkommende mandag klokken 17.00.

Ludvigsen er rask ute med å presisere at det ikke er snakk om kremdøgn i Mikkeli, men derimot tre- og seksdøgnskort i fiskesonen Raipas.

– Vi kommer ikke til å ha telefonsupport under salget. Det kommer heller ikke til å være mulig å hoppe tilbake igjen i køen, dersom du står over når det er din tur, slik det er under det ordinære fiskekortsalget. Det er kjortkjøperen selv som har ansvaret selv for å være pålogget og klar når salget starter, fortsetter han.

Salget starter altså mandag 27. mars klokken 17.00 på ALI sin hjemmeside.

– Vi har færre kort å selge nå på rest enn det vi pleier å ha. Dermed må vi si oss godt fornøyde med årets fiskekortsalg, avslutter han. 

Fiskekortene som gjenstår er:

Raipas 3-døgnskort:

  • 1 stk  07.-10. August
  • 1 “    13.-16. August
  • 4 “    16.-29. August
Raipas 6-døgnskort: 

  • 1 stk. 19.-25. August
  • 1”       25.-31. August

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.