Isfiskegeneral Frank Jonny Nilsen lover stor stemning og fine premier i forbindelse med isfiskekonkurransen. Foto: Privat/Håkon Nilsen

Autsi-Silis Hytteforening med isfiskekonkurranse skjærtorsdag

Som vanlig arrangerer Autsi-Silis Hytteforening isfiskekonkurranse i påsken. Konkurransen arrangeres skjærtorsdag kl. 12:00 og varer i to timer.


Isfiskegeneral Frank Jonny Nilsen forteller at konkurransen foregår i Silis i nesten samme område som tidligere. Konkurransen flyttes litt lengere nordover på vannet, men som tidligere brukes den store parkeringsplassen.

Generalen lover fine premier

Som vanlig har hytteforeningen ordnet med flotte premier: 1. premie er for størst fisk med et gavekort på kr. 3000,- (på Suolovuopmi fjellstue), 2. premie er for flest fisk der vinneren får et gavekort på kr. 1500,- gitt av Alta Taxi (på Amfi Alta) og 3. premien er til den som klarer å fange den minste fisken. Her er det en hjelm, levert av CSP, i premie. Blant deltakerne på fiskekonkurransen blir det også trukket ut to hjelmer på billetten.

Under fiskekonkurransen vil det også bli arrangert påskeskirenn for barn med servering av Kvikk Lunsj og juice med medaljer til alle.

Blant deltakerne blir det også trukket ut en kniv der det er gravert inn Autsi-Silis Hytteforenings logo på kniven.

– Skirennet er gratis for alle, men på fiskekonkurransen må de som er over 16 år betale for deltakelse. Barn under 16 år deltar gratis, avklarer isfiskegeneralen Nilsen før han ønsker alle velkommen. Til slutt legger han til at det som vanlig blir salg av kaffe, brus, pølser og burgere.

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.