På flyttefot siden februar

Sunniva-Hans Erik-Rolf

Sunniva Kolostyak, Hans Erik Strifeldt og Rolf Florida Kristensen.


Helt siden februar har Basement Alta holdt på med flytting. De har flyttet ut av selve senteret og inn i lokalene til den gamle Studentbokhandelen, samme bygg – men inngang fra gågata.

– Vi ønsker oss mer liv i sentrum, kanskje spesielt om sommeren. Vi prøver utenfor vår butikk, så håper vi at andre butikker kommer etter, sier daglig leder Rolf Florida Kristensen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hans Erik Strifeldt

Det er fjerde, og ifølge Kristensen, siste gang de flytter butikken. Det har vært mye jobb å komme dit vi er i dag. Nå ser Kristensen frem til å ta av «snekkerbuksa» og stå i butikken igjen. Akkurat nå holder de på med siste innspurt i de nye lokalene – dameavdelinga, som skal være i kjelleren. – Vi håper å være klar til helga, og det skal bli veldig godt å endelig bli ferdig med både flytting og ombygging, sier Sunniva Kolostyak, som til daglig holder styr på dameavdelinga.

Nå ser vi frem til julehandelen. Du får kanskje ikke de billigste klærne hos oss – men du får kvalitet for pengene og klærne holder lengre. Kristensen mener «bruk og kast»-mentaliteten er over, folk er kvalitetsbevisste og ønsker at klærne skal vare.

Artikkelen fortsetter under bildet.

basement_2

Da må man gjerne betale litt mer, som også sier at butikken har ansvarlige leverandører som bidrar til at menneske- og arbeidstakerrettigheter og ikke minst miljøet blir ivaretatt.

Basement Alta er en ren Alta-butikk, men er kjent langt utenfor Altas grenser. Her har vi har truffet blink med både navnet og med markedsføringa.

– Vi satser på god design, kvalitet og ikke minst god service – fornøyde kunder kommer gjerne igjen, fastholder Kristensen, som mener positive kunder er den største motivasjon til å drive med klesbutikk i Alta. – Vi prøver å overleve på tross av kjedebutikker og netthandelen, sier Kristensen, som ikke har noen planer om å gå inn i noen kjede selv.

Basement inngang

Kommentarer

kommentarer