Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen drar på turne i Norge for å få innspill til den nasjonale planen for idrettsanlegg. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

– Vi vil gi flere mulighet til å delta!

Skrevet av Therese Kjellmo Munkvold
21.09.2022 14:14

– Vi skal bygge flere idrettsanlegg og vi skal bygge enda mer treffsikkert og smartere, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

– Idrett og fysisk aktivitet er en fantastisk fellesskapsarena som alle, i hele landet, skal ha muligheten til å delta i. Da må folk ha tilgang til anlegg, enten det er for organisert idrett, eller egenorganisert fysisk aktivitet. Derfor drar vi nå i gang norgesturneen for å få innspill til den nasjonale planen for idrettsanlegg som vi varslet i Hurdalsplattformen, sier kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen i en pressemelding.

Abonner på Kronstadposten for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Nå kan du få Kronstadposten digitalt for kun 1 krone for første måned. Etter 1 mnd er pris kun 169 kr/mnd – alle abonnementene fornyes automatisk – ingen bindingstid.

Ønsker du kun papiravisen digitalt ukentlig, eller vil kjøpe enkeltutgaver av e-avisen, kan du besøke våre sider på BuyAndRead her: Kjøp papiravisa digitalt!

OBS: Hvis du skal tegne abonnement med Vipps, se til at du gjør dette i en ren nettleser. Ikke via Facebook.

Eksisterende papirkunder, som ønsker komplett abonnement, oppfordres til å kjøpe digital månedlig tilgang. Ved neste fakturering av papirabonnement vil disse kunne slås sammen.

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement