Små og store fant tirsdag ettermiddag veien til Alta Idrettspark og Aronnes grendelags inntekstløp for Barnekreftforeningen. Her er det Thea Bull Persen som er i fint driv på friidrettsbanen. Den spreke treåringen løp hele tre runder til inntekt for den gode saken. Foto: Aronnes grendelag
Til inntekt for Barnekreftforeningen:

Vellykket løpsfest på Aronnes

Aronnes grendelag arrangerte tirsdag en løpsfest til inntekt for Barnekreftforeningen.

Da Aronnes grendelag bestemte seg for å arrangere et inntektsløp for Barnekreftforeningen, hadde de et håp om 100 deltakende barn. Da løpet startet tirsdag ettermiddag stod det over 150 barn på startstreken.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Brannbamsen Bjørnis delte ut klemmer til de fremmøtte, løp og danset Blimedansen. Foto: Aronnes grendelag

– Vi er veldig fornøyde med oppmøtet og arrangementet. Vi må nok en gang få lov til å takke våre sponsorer, for uten de hadde vi ikke klart å gjennomføre dette på samme måte uten de. Østlyngens bakeri, Bakerhuset Nord-Norge, Biltema og Kiwi har virkelig stilt opp for oss, forteller Lene og fortsetter:

Artikkelen fortsetter under bildet.

Deltakerne hygget seg med Blimedansen før løpet startet. Foto: Kåre Simensen

– Speaker Ingar Olsen bidro med kjempegod stemning og brannbamsen Bjørnis er alltid populær blant ungene, forteller Lene Bull Kristensen i arrangementskomitéen. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Alta brannstasjons populære brannbamse Bjørnis delte ut klemmer til alle som ville ha. Foto: Aronnes grendelag

Heldige med været

[annonse]
Bull Kristensen forteller at de etter nesten en måned med regnvær, var veldig spente på om været kom til å spille på lag under arrangementet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Løpsfesten på Aronnes ble en stor suksess. Foto: Kåre Simensen

– Været spilte utrolig nok også på lag med oss og det er vi takknemlige for. Vi må få lov til å takke Øystein Esjeholm og Full Spiker som stilte med et fantastisk lydanlegg, da det bidro sterkt til ekstra god stemning under løpet og Blimedansen. I tillegg kom Frikant Mediedesign med Frank Rune Isaksen i spissen, og de skal lage en video fra arrangementet som vi gleder oss veldig til å få se, avslutter hun.

Aronnes grendelag samlet til orientering inn hele 27.000 kroner til Barnekreftforeningen under tirsdagens arrangement.

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.