Over 170 barn deltok på «Løp for meg» til inntekt for Barnekreftforeningen: –⁠ Utrolig gøy

Torsdag ettermiddag ble «Løp for meg» arrangert på Alta idrettspark, i regi av Aronnes grendelag, og i år som i fjor ble arrangementet en stor suksess.


Se video fra starten nederst i artikkelen.

Aronnes Grendelag gjentok torsdag fjorårets
suksess med det nasjonale løpsarrangementet
«Løp for meg» i regi av Barnekreftforeningen.

– Dette var utrolig gøy! Vi delte ut hele 170 medaljer og til nå ser det ut som vi har fått inn 45.940 kroner, i tillegg solgte vi enda litt mech som drikkeflasker og armebånd, forteller en strålende fornøyd Lene Bull Kristensen i Aronnes grendelag. 

Takknemlig for sponsing

Bull Kristensen forteller at alt som ble servert i kaféen ble sponset av lokale bedrifter.

– Kiwi, Østlyngens Bakeri, Bakehuset og Europris er noen av de som har
valgte å sponse oss. Det setter vi selvsagt enormt stor pris på. 

I 2020 arrangerte grendelaget «Løp for meg» for første gang. Da samlet de inn 27.000 kroner. I år smadret de fjorårets rekord med hele 18.940 kroner, og det før absolutt alt er kommet inn i regnskapet.

– Det er gøy når så mange vil komme til Aronnes og delta på våre aktiviteter. I år fikk vi hjelp til å arrangere av Andrea (Solheim, red.anm.) og Lene Marita (Hansen, red.anm.) som begge har hatt barn med kreft. Da gir det enda mer mening, når man høre hvor viktig Barnekreftforeninga har vært for dem.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lene Bull Kristensen i Aronnes grendelag forteller at det var utrolig gøy med så stor deltakelse på "Løp for meg". Foto: Therese K. Munkvold

Løpstradisjon

På spørsmål om arrangøren kommer til å gjenta suksessen til neste år, svarer hun følgende:
– Vi får se til neste år, men etter to år så må vi vel si det nesten har blitt en tradisjon, sier hun avslutningsvis og legger til at grendelaget ønsker å takke Alta IFs damelag for en fantastisk innsats med både oppvarming, deltakelse i løpet og utdeling av medaljer.

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.