Vi har byttet abonnementsløsning. Dermed må alle våre kunder logge inn på nytt.

Har du et aktivt abonnement, trykk her og velg «glemt passord» for å få tilgang igjen.

Her er Mats Olav Johansen og Roger Hammari fra T. Johansen AS inne på den delen av helsesenteret som skal bygges om. Foto: Alta kommune

Ombyggingen av helse­senteret er i gang –⁠ ferdig om ett år

Entreprenør T. Johansen AS er i gang med å rigge seg til på Alta helsesenter for å renovere det gamle sykehjemmet.


Arealene har stått tomme helt siden Alta omsorgssenter ble tatt i bruk og skal nå bygges om til kontorlokaler til helseadministrasjonen.

– Prosjektet har hatt et stort fokus på miljø gjennom gjenbruk. Alt av løsøre og inventar som har restverdi er gitt bort til andre kommunale virksomheter. Byggematerialer som fenderlist, himlingsplater og sanitærutstyr er forsøkt gjenbrukt så langt det går. Enten i prosjektet eller på andre steder, opplyser Alta kommune på egen nettside.

Det er prosjektleder Trine Østmo som styrer prosjektet fra kommunens side. Byggeprosjektet er tenkt ferdigstilt i midten av februar

Alta kommune og prosjektleder Trine Østmo ser fram til fortsettelsen på dette byggeprosjektet som er tenkt ferdigstilt midten av februar 2023.

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.