Mann fra Alta død etter å ha blitt påkjørt av buss

Torsdag formiddag ble en mann påkjørt av en buss på bussterminalen på sentrum. Like etter klokken 19 torsdag kveld melder politiet at mannen, som har hjemmeadresse i Alta, er omkommet som følge av skadene.


– I forbindelse med ulykken er mannen bekreftet omkommet av helsevesenet. De pårørende er varslet om dødsfallet, skriver politiet i en oppdatering klokken 19.18.

Ulykken skal ha skjedd rundt 14.30 og politiet fikk da melding om en at en mann var skadet etter påkjørselen, som har skjedd på bussterminalen på sentrum.
– En mann har blitt skadet etter å ha blitt påkjørt av en buss i Sentrum, han blir behandlet av helse, meldte politiet klokken 14.32.

Politiet opprettet sak og har iverksatt etterforskning.

– Vi har avhørt noen vitner etter hendelsen og dannet oss et bilde. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med at bussen skulle kjøre ut fra bussholdeplassen, sier operasjonsleder Einride Hals.

Politiet har også fått tak i overvåkningsbilder fra stedet.

Operasjonslederen ønsker ikke å gå ut med detaljer på hva som skal ha hendt.

– Vi skal ennå avhøre flere vitner, og for å ikke påvirke denne prosessen vil jeg ikke gå ut med flere detaljer av hendelsen. Hvor lenge etterforskningen vil pågå i kveld kan jeg heller ikke si noe om.

Mannen skal ha omkommet før han sendt til sykehus.

– Jeg kan ikke bekrefte alder til mannen, men vedkommende hadde adresse i Alta kommune.

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.