De ansatte på JARO er klare for fotballturnering denne helga. Her med Petter Nilsen, Aksel Hillestad Baumann, Eirik Wold Melo, Bjørnar Hagalid Isaksen, Younes Mokdad, Bjørn Harald Fyhn, Siw Blomkvist og Simen Jessen foran. Foto: Krister Sandaker Tårn

– Jo bedre samhold vi har, jo bedre resultat kan det bli på arbeidsplassen

Skrevet av Krister Sandaker Tårn
21.09.2022 15:07 - OPPDATERT 21.09.2022 15:07

For de aller fleste bedrifter er det utrolig viktig med et godt arbeidsmiljø, og flere og flere bedrifter søker timer i byens idrettshaller for å bedre arbeidsmiljøet.

En av dem som har søkt timer er JARO, som også har lang erfaring med å delta på det meste av bedriftsturneringer, og som også stiller to lag i helgas bedriftsturnering i Tverrelvdalen. De mener det er utrolig viktig å bygge bånd også utenfor arbeidstiden. 

Abonner på Kronstadposten for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Nå kan du få Kronstadposten digitalt for kun 1 krone for første måned. Etter 1 mnd er pris kun 169 kr/mnd – alle abonnementene fornyes automatisk – ingen bindingstid.

Ønsker du kun papiravisen digitalt ukentlig, eller vil kjøpe enkeltutgaver av e-avisen, kan du besøke våre sider på BuyAndRead her: Kjøp papiravisa digitalt!

OBS: Hvis du skal tegne abonnement med Vipps, se til at du gjør dette i en ren nettleser. Ikke via Facebook.

Eksisterende papirkunder, som ønsker komplett abonnement, oppfordres til å kjøpe digital månedlig tilgang. Ved neste fakturering av papirabonnement vil disse kunne slås sammen.

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement