Leder i Álttá sámiid searvi Anne Henriette Nilut. Foto: Privat

Inviterer til jubileumsfeiring av samefolkets dag i BUL-hallen

Álttá sámiid searvi/Alta sameforening og 8. og 9. klasse ved Tverrelvdalen ungdomsskole arrangerer mandag en stor feiring av samenes nasjonaldag i BUL-hallen.


Arrangementet foregår fra klokken 17.00-20.00. Arrangementet er åpent for alle med gratis inngang.
– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til åpent hus i BUL-hallen 6.februar. I år er det 30 år siden første gang samenes nasjonaldag ble feiret, og vi er glade for igjen å kunne ønske velkommen til stor feiring i BUL-hallen, sier leder i Álttá sámiid searvi Anne Henriette Nilut i en pressemelding. 

Tverrelvdalen skole med på laget

For å arrangere har de fått 8. og 9. klasse på Tverrelvdalen skole med på laget. De skal stå for kafeen hvor det skal selges bidus, kaffe og kaker. I tillegg vil Nils Mikael Hansen og Rolf Amundsen kjent fra Rolffa komme for å holde en konsert for barn og unge, takket være støtte fra sametinget. 

– Vi er så glade og takknemlige for at 8. og 9.klasse ved Tverrelvdalen ungdomsskole ønsket å være med å arrangere med oss! Del ville ikke latt seg gjøre uten deres hjelp. Alle er hjertelig velkommen å feire samenes nasjonaldag i BUL-hallen, smiler Nilut før foreldrekontakt Trude Mannsverk avslutter;

– Klassen sparer til skoletur til London, og dette håper vi blir et godt bidrag til klassekassen. BUL-hallen har god plass, så vi håper mange vil komme å feire dagen og kjøpe bidus, kaffe og kaker i kafeen. 

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.