Helene Kristensen og Viktoria Hågensen skal stille ut og selge alt fra scooterdresser og sko, til luer, votter og hjelmer under handelsmessa i oktober. Foto: Tom Erik Nilsen

Frister med kjempesalg på handelsmessa

Skrevet av Therese Kjellmo Munkvold
20.09.2022 12:02

Ski-doo Senteret AS er en av flere bedrifter som nok en gang har meldt seg på Nord-Norsk Handelsmesse i Finnmarkshallen, og det til tross for alt arbeidet bedriften får med å flytte utsalget fra Kronstad og opp i hallen.

Kronstadposten har tatt tempen på Nord-Norsk Handelsmesse som skal gå av stabelen i Finnmarkshallen fredag 14. til og med søndag 16. oktober. En av mange utstillere i hallen er Ski-Doo Senteret, som på mange måter har blitt fast inventar på messa.

Abonner på Kronstadposten for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Nå kan du få Kronstadposten digitalt for kun 1 krone for første måned. Etter 1 mnd er pris kun 169 kr/mnd – alle abonnementene fornyes automatisk – ingen bindingstid.

Ønsker du kun papiravisen digitalt ukentlig, eller vil kjøpe enkeltutgaver av e-avisen, kan du besøke våre sider på BuyAndRead her: Kjøp papiravisa digitalt!

OBS: Hvis du skal tegne abonnement med Vipps, se til at du gjør dette i en ren nettleser. Ikke via Facebook.

Eksisterende papirkunder, som ønsker komplett abonnement, oppfordres til å kjøpe digital månedlig tilgang. Ved neste fakturering av papirabonnement vil disse kunne slås sammen.

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement