Nestleder og fagkonsulent dommer i Finnmark fotballkrets, Paul Erling Andersen, ønsker ikke å kommentere den enkelte hendelsen før rapporten er ferdig. Men han forteller at kretsen tar alle slike saker seriøst. Foto: Krister Sandaker Tårn

Fikk dommer­garderoben rasert etter kamp i Dalen: –⁠ Alle negative saker tar vi veldig alvorlig

Etter at 4. divisjons kampen mellom Tverrelvdalen IL og Sørøy Glimt ble blåst av lørdag 20. mai, var det et trist syn som møtte dommerne inne i deres garderobe. Noen hadde tatt seg inn og kastet rundt både klær, utstyr og private eiendeler, samt veltet inventar og møbler.


Finnmark fotballkrets har fått med seg hendelsen, og venter rapporten inn mandag. De ønsker ikke å kommentere saken før de har gjort sine vurderinger, men de understreker at negative saker generelt tas svært seriøst. 

– Alle negative saker tar vi veldig alvorlig, og det ønsker vi ikke å ha noe av i Finnmarks fotballen. Uansett hvem det går utover, så skal vi ikke ha det slik. Det tror jeg ingen ønsker, og dette kommer til å bli ryddet opp i fra vår side, sier nestleder og fagkonsulent dommer i Finnmark fotballkrets, Paul Erling Andersen. 

Vil behandle saken

Selve fotballkampen endte 3-3, etter at Tverrelvdalen fikk straffe imot seg flere minutter på overtid. Da dommerne kom inn i sin garderobe, lå deres klær og utstyr strødd utover, samt at inventar var veltet. 

Andersen ønsker ikke å gå nærmere inn på selve hendelsen på nåværende tidspunkt. 

– På generelt grunnlag kan jeg si at alle rapporter vi får inn blir behandlet hos oss. Det som skjer da er at vi sender ut rapporten til de som var med på dette, som vil si klubbene som var med, dommertrio, eventuelle faddere og dommerveiledere på kampen, slik at vi får en tilbakemelding på forholdene som er tatt opp i rapporten. 

– Når vi får rapporten fra dommerne så vil det bli sendt ut både til Tverrelvdalen og Sørøy Glimt, og til de to assistentdommerne som var. De skriver sitt syn på saken og hva de har opplevd, så gjør vi en vurdering på kretskontoret, legger han til. 

– Skal se nøye på saken

Kronstadposten har også vært i kontakt med Geir Roger Bakken, kampvert i Tverrelvdalen IL.

– Jeg har ikke vært i garderoben og har ikke hørt om dette fra andre enn media. Men vi vil helt klart se nøye på saken når vi får satt oss inn i dette, sier Bakken.

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.