Marte Olsbu Røiseland ble nummer to under damenes fellesstart i skiskyting i Holmenkollen søndag. Det norske laget at det er siste sesong for Marte Olsbu Røiseland (14) og Tiril Kampenhaug Eckhoff. Foto: Javad Parsa / NTB

Bø og Røiseland står over NM: –⁠ Kroppen er sliten

Skiskytterduoen Tarjei Bø og Marte Olsbu Røiseland dropper helgens NM-konkurranser i Alta som følge av sykdom.


Røiseland avsluttet en lang og suksessrik elitekarriere med verdenscuprennene i Holmenkollen sist helg, og nå er det klart at hun ikke går NM, skriver Norges Skiskytterforbund i en pressemelding.

Røiseland er på plass i Alta, men vil ikke delta i noen konkurranser for Froland.

– Kroppen er sliten og har gitt signaler om at jeg trenger hvile. Jeg gleder meg til å få med meg stemningen fra sidelinjen, det er jo noe jeg må bli vant til fremover. Det blir fint å få avsluttet sesongen med laget selv om jeg dessverre ikke får med meg konkurransene, sier den nylig pensjonerte skiskytteren.

Bø er også plaget av sykdom og går glipp av rennene. Han følger NM hjemme fra sofaen.

– Det er selvsagt veldig kjedelig, og jeg hadde gledet meg til å oppleve NM i Alta. Jeg hadde gledet meg spesielt til stafetten, som er det beste med NM, men jeg ønsker alle lagkamerater og de andre masse lykke til med helgens konkurranser. Jeg skal få med meg moroa fra sofaen hjemme, sier Tarjei Bø.

Det er sprint fredag, fellesstart lørdag og stafett søndag.

 

Debatt
Kronstadposten oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.