Alta Motor har gjort en beslutning om å fokusere 100% på bil-segmentet og velge bort annen tilknyttet virksomhet. Dermed slutter de som forhandler av Yamaha. Foto: Krister Sandaker Tårn

Alta Motor faser ut Yamaha

Skrevet av Tom Erik Nilsen
20.09.2022 15:30

For to år siden overtok Alta Motor Yamaha-agenturet. Nå er det slutt.

Årsaken er at Alta Motor AS har slått seg sammen med Harila-konsernet med mål om å styrke Volkswagens posisjon i Finnmark. I den forbindelse er det gjort beslutning om å fokusere 100% på bil-segmentet og velge bort annen tilknyttet virksomhet. Yamaha-agenturet hos Alta Motor passer i så måte ikke sammen med konsernets strategi, og vil derfor fases ut, melder Alta Motor i en pressemelding.

Abonner på Kronstadposten for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Nå kan du få Kronstadposten digitalt for kun 1 krone for første måned. Etter 1 mnd er pris kun 169 kr/mnd – alle abonnementene fornyes automatisk – ingen bindingstid.

Ønsker du kun papiravisen digitalt ukentlig, eller vil kjøpe enkeltutgaver av e-avisen, kan du besøke våre sider på BuyAndRead her: Kjøp papiravisa digitalt!

OBS: Hvis du skal tegne abonnement med Vipps, se til at du gjør dette i en ren nettleser. Ikke via Facebook.

Eksisterende papirkunder, som ønsker komplett abonnement, oppfordres til å kjøpe digital månedlig tilgang. Ved neste fakturering av papirabonnement vil disse kunne slås sammen.

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement