Sara Stokvik, Asgeir Knutsen og Mia Larsen var fornøyd etter vellykket åpningsdag. Foto: Krister Sandaker Tårn

1000 kunder innom åpningen av «Søndagsbua»

Søndag åpnet endelig den nye søndagsbutikken til Bunnpris Gourmet Bossekop. Det var i forkant knyttet stor spenning til butikken, og nesten 1000 kunder var innom på åpningen.


Vestkanten har fått egen søndagsbutikk. Foto: Krister Sandaker Tårn

For kjøpmann Asgeir Knutsen var det en god følelse å åpne dørene, og nå gleder han seg til fortsettelsen.

– Jeg har veldig trua på den. Vi har dyktige folk som jobber her, og det er et etterlengtet tilbud på denne siden av Alta. Vi har i forkant hatt voldsom respons på Facebook-siden vår og på Instagram, sier han.

Ferske brød 

Den nye søndagsbutikken blir den første søndagsåpne-butikken på vestsiden av byen, og lyder av navnet «Sønsdagsbua». Til åpningen hadde han leid inn den mobile kaffebaren Roasty Toasty, og gått til anskaffelse av kaker.

Han forteller at de har fått utrolige mye god respons, og det var spesielt en ting som falt veldig i smak.

– Vi steker brød selv, så vi steker ferske brød hele dagen. Det var en kjempesuksess som folk satt veldig pris på, sier han.

– Nå er det mulig å få ferske brød på en søndag, nemlig på Bunnpris i Bossekop, legger han til smilende.

Det spesielle med «Søndagsbua» er at butikken ikke har betjente kasser. De har heller satt opp to selvbetjeningskasser.

– De kan også brukes manuelt hvis det er behov for det, men stort sett lærer kundene seg å skanne selv nå. Men vi har alltid to stykker på jobb til enhver tid som både hjelper kundene, baker brød, passer kassene og fyller på varer. Vi har fått et bra system på det hele, forklarer han avslutningsvis.

Det var Peyma Entreprenør AS som sto for byggingen av den nye søndagsbua.

Den nye «Søndagsbua». Dette vil være den eneste plassen i byen hvor man får tak i fersk brød på en søndag. Foto: Krister Sandaker Tårn

 

Debatt