Nasser's Kebab var et navn som ble godt kjent i vinter da han hadde parkert kebabvognen sin i Detsika. Nå står han ved NC Bygg på Skillemoen. Foto: Martine Arnesen

Nasser har tatt med seg kebabvognen til industriområdet: –⁠ Vært på farten i Finnmark siden 1996

Abdennaceur Nasser driver sin egen kebabsjappe på hjul. Nå har han stasjonert seg på det nye industriområdet på Skillemo.


Nasser's Kebab var et navn som ble godt kjent i vinter da han hadde parkert kebabvognen sin i Detsika. Nå står han ved NC Bygg på Skillemo Indistriområde.

Abdennaceur Nasser, som driver vognen, var på vei til Kautokeino for litt over en uke siden.Da han nærmet seg Eiby møtte han på problemer med kebabvognen sin og måtte stoppe ved industriområdet på Skillemo.

Da folk spurte hvorfor han hadde vognen der, fikk han en idé om å plassere den der i noen uker.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Nasser's Kebab er parkert ved NC Bygg på Skillemoen. Foto: Martine Arnesen– Arbeidsfolk i området la merke til at vognen min sto her. De lurte på hvorfor jeg ikke bare kunne bli der i lunsjen, sier han etterfulgt av latter.

Abdennaceur sier at han måtte kontakte NC Bygg for tillatelse om å stå på deres eiendom: – Jeg snakket med NC Bygg og de svarte vennlig at jeg fikk lov til å stå der. De tok meg godt imot, smiler han.

Kebabvogn siden 1996

Nasser forteller at han har styrt sjappa siden 1996 og har vært overalt i Finnmark:

Nasser sin spesialitet er å lage kebab. Foto: Martine Arnesen– Jeg brukte stå om sommeren ved Langfjord camping. Jeg har vært på festivaler, på fjellet, ved butikker, tja litt overalt, sier Nasser.

Han legger til at han er litt skeptisk til å stå på Skillemo, og hadde håpet på litt flere kunder:

– Jeg har jo solgt kebab her en uke nå. Det går rundt, men det er litt mindre kunder enn det jeg er vant med. Det var en arbeidsmann som fortalte meg at veldig mange er litt lei brødskiver til lunsj hver dag og at det hadde gjort seg med kebab til lunsj. Det er jo positivt, men jeg tror man blir litt lei av å spise kebab hver dag i en uke også. Jeg skal prøve meg litt til, for å sjekke om jeg må vurdere å stå en annen plass, forteller Nasser.

I vinter slo det veldig godt an med kebab i Detsika, og Nasser mener at en slik plass er perfekt for en som han og holde til.

– Det er veldig stor forskjell på å stå i Detsika kontra her. I Detsika var det varierende med hvilke kunder som kom, mens her er det jo nesten bare de samme folka som jobber.

Abdennaceur tror at han kommer til å flytte vogna tilbake til Detsika til vinteren igjen, men han har ikke avgjort dette ennå.

– Det var litt problemer med strømmen i fjor. Det er mye campingvogner i området og det gikk en del strøm. Det holder meg litt tilbake, om jeg skal dit i vinter må jeg i så fall finne en ny plass en annen plass å stå i Detsika, avslutter han.

 

 

 

Debatt