– Vår største konkurrent er sofaen!

Gunnar og Lene

Gunnar Rasmussen og Lene Johansen ønsker velkommen til nytt treningssenter.


 

Forrige uke åpnet Spenst Alta sitt flunkende nye treningssenter. To millioner kroner er investert for å kunne tilby gamle og nye medlemmer et topp moderne treningstilbud. Lene Johansen sier det var godt å komme og komme seg opp av kjelleren i Amfi.

Den nye senteret er 1100 kvadratmeter – 200 kvadratmeter større enn det gamle. Nå har Spenst Alta to gruppetreningsrom hvorav det ene også brukes til barnepass.

Julerush i januar

Desember er for mange en «kose-måned» med mange sosiale tilstelninger og gjerne god mat. Dette merkes i januar – når nyttårsforsettene skal iverksettes. – Da er folk motiverte og starter med blanke ark, så gjelder det å holde motivasjonen oppe gjennom hele året.

I åpningsuka kan de som tenker på å begynne å trene få en gratis prøvetime. – Vår største konkurrent er faktisk sofaen, sier Johansen, det kan være veldig tungt å komme seg opp av sofaen og ut på trening, men jeg har i allefall aldri angret etter en treningstime.
– Trening må prioriteres, sier Lene.

Store vinduer

De nye lokalene har store vinduer ut mot veien. Lene ber instendig bilistene holde øynene på veien når de kjører forbi så det ikke skjer en ulykke.
– Her er det både gangfelt, rundkjøring og parkeringsplass, da må øynene være på veien og ikke inn vinduene på Spenst, sier Lene.

Kommentarer

kommentarer