Stor vekst i kjøkkensalget

DSC_0843

Selger Ivar Nilsen.


Alta Kjøkken og Interiør AS har hatt hele 40% omsetningsøkning det siste året. Som Drømmekjøkken-leverandør er de den bedriften i Norge som har størst økning. Ikke verst av altabedriften!

Selger Ivar Nilsen sier det er stor etterspørsel etter eksklusive kjøkken og kjøkkenløsninger. Mange ønsker å sette sitt eget preg på kjøkkenet, da blir det vår oppgave å løse dette i praksis. Han forteller at trenden er store kjøkken – ett slags allrom – hvor hele familien kan være samlet med sine aktiviteter.

DSC_0829

Ny kjøkkenleverandør

Alta Kjøkken og Interiør AS på Aronnes har nå i høst også begynt å forhandle det danske merket Aubo, i tillegg til det svenske Drømmekjøkken og norske Sigdal kjøkken. Det vil si at bedriften nå kan levere kjøkken-, bad- og garderobeløsninger i alle prisklasser og for en hver smak. Vi leverer også skrogene ferdig sammensatt, sier Nilsen, som i disse dager kjører i gang en førjulskampanje i samarbeid med danske Aubo.

DSC_0822

Salgskonsulent Birgitte Severinsen.


Alta Kjøkken og Interiør har i høst levert kjøkken til Alta Jeger- og fiskerforenings nye storstue på Kvenvikmoen. Bedriften har også satt opp kjøkkenutstilling på Amfi, som ble brukt til bakekonkurransen i forbindelse med nattåpent på senteret.

20141113_173817

Kommentarer

kommentarer