Statsråd Jan Tore Sanner besøker Alta mandag: Statens bymiljøpris til Alta kommune

brev

Brevet fra Alta kommune som er sendt til skoler og barnehager.


Dette brevet har nettopp blitt sendt ut fra Alta kommune til skoler og barnehager nært Alta sentrum. Bakgrunnen er at kommunen får besøk av statsråd Jan Tore Sanner på mandag i forbindelse med utdelingen av Statens Bymiljøpris som er næmere beskrevet i brevet. Statsråden har med seg en delegasjon fra Kommunal- og Moderniseringsdepartementet.

Ruteopplegget for statsråden og følget hans vil ellers være å møte ved Alta rådhus kl 12.00 for presentasjon av «Hvorfor Alta kommune vant Årets Bymiljøpris 2014». Etter dette skal følget på sykkelbefaring i Alta vinterstid fra ca 12.30 som ender opp på Sentrum til utdelingen. Underveis vil vi dra innom Skoleveien og noen av skolene her, Komsa skole, og en del av Byløypa ned mot Sentrum opplyser Gjermund Abrahamsen Wik til Kronstadposten.

Abrahamsen Wik sier videre at han håper flest mulig av befolkningen i Alta, unge som gamle møter opp når dette skal skje ca kl 13.20. Statsråden vil overrekke prisen til ordfører Laila Davidsen, før de drar videre til Alta helsesenter for omvisning og informasjon om «Alta-modellen» og utbyggingen Alta kommune står overfor her.

SISTE: Programmet til statsråden er flyttet til kl 13.00 for Alta sentrum.

Kommentarer

kommentarer