Softis-salget til himmels

DSC_0919

Irene Wik Thomassen og kunden Bjørn Milliam Pedersen. Han gikk for en stor softis med pære- og mokka-strøssel denne gangen.


Narvesen i Bossekop har solgt mer softis hittil i år kontra samme tid i fjor.

– Til og med søndag hadde vi solgt 23.422 softis mot 18.542 i fjor. Målet i år er å runde 50.000 solgte, sier Irene Wik Thomassen. Hun forteller videre at 48.066 altaværinger kjøpte softis i fjor og at på en godværsdag selger hun 300 softis. – Forrige søndag gikk det nesten 800 softis. Det er bare fantastisk, smiler Wik Thomassen. Det ble ny rekord på 17. mai i år. Tidligere rekord på nasjonaldagen er 1192 og i år solgte vi 1451 stk. En dag, på en maskin.

– Det er noen typer strøssel folk har som favoritt. Det går mest i de gamle salgene jordbær, sjokolade og krokan.

Hva er mest populært av kjeks og beger? – Det går mer i kjeks enn i beger, det er litt sånn variert fra person til person. Men vi har også et brett hvor du kan frakte flere is med hjem. Har det stor betydning på salget? – Ja, selvfølgelig. Alle monner drar! Så målet er å selge mest softis i Norge dette året også, slik at vi får diplom for femte året på rad. Altafolket er best i Norge på handle softis, fastslår Irene, før hun avslutter: – Jeg ønsker selvfølgelig alle en god helg og hjertelig velkommen til Narvesen i Bossekop hver eneste dag!

Kommentarer

kommentarer