Snart klar til innflytting

Bygget_1

Glenn Erik Alexandersen og Ørjan Johansen utenfor nybygget på Aronnes.


I begynnelsen av mai er det meninga at det nye bygget til NNB-Eiendom AS skal være innflyttingsklart. Bygget ligger på det nye industrifeltet på Aronneskjosen og har kostet eiendomsselskapet rundt 11 millioner kroner.

Glenn Erik Alexandersen_2

Glenn Erik Alexandersen, Alta kulde og varmeteknikk.


Bak eiendomsselskapet NNB-Eiendom AS står Nord-Norsk Bygg AS, med Ronald Seipajervi og Glenn Erik Alexandersen som driver Alta kulde og varmeteknikk.

Seipajervi_1

Ronald Seipajervi, Nord-Norsk Bygg AS.


Utleie

– Foreløpig er det Nord-Norsk Bygg AS og Alta Kulde- og varmeteknikk som skal inn i det nye bygget, forteller Ronald Seipajervi som driver Nord-Norsk Bygg AS, – men vi skal også leie ut kontorer og lagerplass etter hvert. – Vi gleder oss i allefall til å få kontor og lager i samme bygg.

I liften

Glenn Erik Alexandersen og Ørjan Johansen monterer varmepumpe i det nye bygget.


Nord-Norsk Bygg AS

Nord-Norsk Bygg AS ble etablert i desember 2006.
Firmaet har i dag 17 ansatte og omsatte i 2014 for om lag 44 millioner kroner. – Vi satser hovedsaklig i Nord-Troms og Finnmark, og gjerne i offentlig sektor. – Akkurat nå er alle ansatte i arbeid i Alta, hvor vi blant annet bygger nye omsorgsboliger for Alta kommune, sier Seipajervi.

Omsorgsboliger Åsveien

Nye omsorgsboliger i Åsveien.


Alta kulde og varmeteknikk

Alta kulde og varmeteknikk driver med kjøl/frys, storkjøkken/hvitevarer og varmepumper. Dessuten er bedriften Thermo Kings representant i Finnmark. Thermo King leverer aggregat og kjølesystemer til lastebiler og hengere. – Vi har akkurat skiftet aggeregat i en lastebil, jeg tror det er første gang i Finnmark, sier Alexandersen.

Thermo King

Thermo Kings representant i Finnmark.

Kommentarer

kommentarer

2 kommentarer til “Snart klar til innflytting”

  1. Gratulerer Glenn, vi i Thermo King Norge håper termotransportørene forstår å bruke deg og se fordelen av verdifull lokal fagkunnskap.

Det er stengt for kommentarer.