– Sesongen er over

IMG_3153

Sopas-vetaranene Ottar Grimstad og Sopas-Bjørn i en hyggelig prat mens de henter vann på Sopas. Begge har vært på hytta for siste gang denne scootersesongen. Ottar var for første gang i Sopas i 1962 og Sopas-Bjørn i 2001.

Veteranene var strålende fornøyd med været denne dagen og når vannet var klart var begge enig i at de skal slappe av. Det var i tillegg prat om både skuter og skuterløyper. Ottar har en 90-talls modell
Yamaha Enticer som han er veldig fornøyd med. – Jeg har fått høre at den begynner og bli gammel og at jeg trenger en ny. Jeg lufter tanken enn så lenge, sier Ottar og får følgende svar fra «Bjørnen»:
– Jeg er strålende fornøyd med min Arctic Cat fra 2007. Den funker perfekt til mitt bruk, så den har jeg ikke tenkt å bytte med det første.

Kommentarer

kommentarer