Se meg! konferansen 2015

Arrangør - FB

Fra venstre: Christine Pedersen fra Alta krise– og incestsenter, Grete S. Rugland fra NKS veiledningssenter for pårørende i Nord Norge AS, Tommy Steine, Susanne F. Nymark fra NKS veiledningssenter for pårørende i Nord Norge avd. Bodø og ordfører Laila Davidsen. Foto: Bernhard Hienerwadel


Torsdag i forrige uke ble Se meg! konferansen 2015 arrangert på Scandic Alta. Det var andre gang at denne konferansen ble arrangert her i Alta. Arrangør var NKS veiledningssenter for pårørende i Nord Norge AS i samarbeid med Alta krise- og incestsenter. 

bilde (4)

300 deltakere i fullsatt sal på Scandic Alta utfordres av Ada Sofie Austegard. Foto: Grete S. Rugland


300 deltakere, fra hele landet, fikk høre sterke historier fra Ada Sofie Austegard og Tommy Steine og ble gitt en klar påminnelse om hvorfor det er så viktig å både se og snakke med barn og unge som lever i vanskelige livssituasjoner. De var begge to tydelige på at barn trenger vår hjelp i det vanskelige – det er ikke oss voksne det er synd på. Haldor Øvreeide gav salen viktige verktøy for hvordan vi skal få til de gode samtalene med barn og unge.

Det ble en dag hvor det aldri var langt mellom latter og tårer og tilbakemeldingene fra flere av deltakerne var at dette var en dag til ettertanke. Det handler om å se mer – høre mer – tørre mer og gjøre mer for barn/unge som trenger oss som tydelige voksne. Du kan være den ene som kan gjøre en stor forskjell!

Ada - FB

Ada Sofie Austegard. Foto: Bernhard Hienerwadel


Tommy FB

Tommy Steine begeistret og berørte salen. Foto: Bernhard Hienerwadel


Salen - FB

En fullsatt sal under Se meg! konferansen 2015 – det var kort vei mellom latter og tårer… Foto: Bernhard Hienerwadel


Åpning - FB

Sterk åpning med barn fra Komsa skole, Kåfjord skole og Alta ungdomsskole. Foto: Bernhard Hienerwadel

Kommentarer

kommentarer