Odd Walter har kjøpt cabincruiser

IMG_1072

I går kom Kronstadgutten Odd Walter Olsen til Alta med sin nyervervelse. En cabincruiser Comet Commander 1980 modell. Cabincruiseren er utstyrt med en 165 HK Yanmar diesel motor.

Det er en flott båt med god plass for dagsturer og ferie. Masse god plass i to separate kabiner og med alt man trenger av fasiliteter selv om den er enkelt utstyrt. Båten er noen år, men den har mye nyere motor av anerkjent merke som bare er gått 1300 timer da Odd Walter ankom Alta. Dette er ingenting for denne motoren, propellanlegget er i sin helhet nytt fra i fjor sommer. Så her er det mye båtglede for Odd Walter som fra før har en 25 fots båt som han har hatt mye glede av.

10_97732936

Kapteinens plass.


Cabincruiseren hentet Odd Walter i Osterøy utenfor Bergen. Prisen vil han ikke ut med, men han sier at budsjette ble sprengt. Han startet fra Osterøy den 11. april og den tidligere eieren ble med Odd Walter til Kristiansund. Derifra har han gått alene og den siste etappen fra Tromsø startet onsdag morgen. Odd Walter forteller til vår avis at turen nordover har gått helt etter planen. Odd Walter har fått hjelp av mange, blant annet har Henry Bårdsen plottet inn hele turen langs norskekysten på GPS. Mange sier de har bedt for han for at det skal gå bra, og det setter han stor pris på. Og når vi snakker med skipperen på telefonen er han klar for å bryne seg på Lopphavet. Han gleder seg til mange flotte turer med familien på fjorden i sommer. Kronstadposten gratulerer familien Olsen på Kronstad med nyervervelsen!

IMG_1363

Odd Walter fornøyd med nyervervelsen.

10_1642565893

Fra lugaren.

10_1672407704

Ved kai i Osterøy.

Kommentarer

kommentarer