Møbelringen feirer 30 år!

Møbelringen Alta

Møbelkjeden «Møbelringen» ble stiftet i 1985 og har 80 medlemsbedrifter. Jubiléet vil bli feiret med gode tilbud utover hele året.

Butikken_inne_2

Vigdis Thomassen og hennes mann er ute etter et godt tilbud. Fra venstre: Anton Åkerstrøm, Kjell Raymond Nygård, Brede Falsen og Vigdis Thomassen og hennes mann.


Alta Møbler AS, som ble stiftet av Asbjørn Rønquist i 1986, gikk inn i møbelkjeden i 1988 etter å ha drevet i to år uten kjedetilknytning.

Siden 2001 er det Frode Rønquist som har holdt styringa på konsernet. Alta Møbler AS har butikker i Hammerfest, Honningsvåg og på Skjervøy i tillegg til butikk og administrasjon i Alta. I Alta har Møbelringen 12 «hoder» i arbeid og med alle avdelingene er det totalt 25 ansatte. Frode Rønquist, som er utdannet elektriker, startet i butikken i 1995 og har et aldri så lite jubileum selv med sine 20 år i bedriften.

Frode Rønquist

Frode Rønquist har ledet bedriften siden 2001.


Marked i endring

Rønquist forteller at møbelbransjen har endret seg veldig i løpet av årene. I 1986 kostet en stressless omlag 9000 kr, nå kan du få den til under 5000 kr. Så i forhold til lønningene har møbler blitt mye rimeligere med årene. I dag kan unge nyetablerte møblere hjemmet sitt med nye møbler – det var ikke mulig tidligere uten å ha spart opp penger først, sier han.

Oddbjørn Sarilla

Oddbjørn Sarilla hjelper deg med montering om du ønsker det.


Sommermøbler i anmars

Nå står sommeren på tur og de første sommermøblene er straks ventet inn til butikken. – Etter en god sommer i fjor bestilte vi inn mye sommermøbler i år, derfor håper vi nå på en knall-sommer i år også, smiler Rønquist, som mener at vedlikeholdsfrie sofa- og spisegrupper er de mest populære i markedet akkurat nå.

Lisbeth Eikelia

Lisbeth Eikelia jobber på lageret.


Møbelringen Alta selger også mye interiør og belysning, og har en egen Mesterlys-avdeling. – Belysning er egentlig et veldig omfattende fag, sier han, det er ikke så mange som tenker på det når de skal ha en lampe over spisebordet.

Service i høysetet

Møbelringen Alta er snart den eneste butikken på City som fortsatt har gratis parkering for sine kunder. – Vi setter service høyt og prøver å hjelpe kundene så langt det er mulig, sier Rønquist, – finner du ikke det du ønsker i butikken, kan vi som regel skaffe det, fortsetter han, – og vi kan kjøre møblene hjem til deg og montere disse om du ønsker.

cathrine strand åsheim

Cathrine Strand Eriksen blant mange flotte lamper.

Kommentarer

kommentarer