Mange ben å stå på

Ansatte fabrikk

Ansatte i fabrikken, fra venstre Roman Igielski, Morcim Wismiewski, Arkadiusz Tarkowski og Tomasa Wotozyk.


Thermoglass AS i Bukta har mange ben å stå på – lås, beslag og boligalarm, glass og fasader, solavskjerming, innramming, garasjeporter og butikk. Bedriften dekker mange spesielle fagområder som krever spesiell kompetanse. For å sikre rekrutteringa til bedriften har de flere lærlinger i arbeid.

Trond Nilsen og Andre

Trond Nilsen har besøk av TrioVings salgs-representant André Hulthin.


De siste par årene har det vært lite byggeaktivitet i Alta, derfor har oppdragene de siste årene har for det meste betydd mye reising for de ansatte. Thermoglass AS sender arbeidslag over hele Finnmark og Nord-Troms. I Kirkenes har bedriften eget kontor og en leilighet som står klar for de ansatte når Thermoglass har oppdrag i Øst-Finnmark. Bedriften har lagt ned kontoret i Hammerfest, men har beholdt leiligheten der.  – Thermoglass har fortsatt mange oppdrag i Hammerfest, forteller Tom Edvard Simensen, som er daglig leder for bedriften.

Tom Edvard

Daglig leder, Tom Edvard Simensen.


– Vi ser en del positive signaler her i Alta også nå og håper selvsagt på flere oppdrag i nærmiljøet, sier Simensen. Nå som sola er tilbake er det et oppsving på solavskjermingssiden. En solavskjerming er ikke bare praktisk, den kan også være med på å sette «prikken over i-en» på fasaden, sier Simensen – og kaller det fasadeutsmykning. Thermoglass har de siste ti årene forhandlet Kjells Markiser i Finnmark.

Rachel Westgaard

Rakel Westgaard på kontoret.


Boligalarm

Stadig flere ønsker å sikre boligen sin med alarm. Thermoglass kan tilpasse alarmen etter huseiers behov. Du kan få alarm som varsler direkte til både brannstasjon og Securitas – det betyr ekstra sikkerhet for deg og dine. Bedriften er offisiell partner til Verisure AS tidligere Securitas Direct AS.

Håvard Nyheim

Håvard Nyheim i verkstedet bak butikken.


Innramming

Det er ikke mange bedrifter som fortsatt tilbyr innramming. Hos Thermoglass kan du fortsatt få tilpasset rammer etter størrelse, og de kan produsere rammer opp til 2,5 x 2,5 meter. I dag fyller ikke innrammingsdelen en hel stilling, men Simensen synes likevel det er viktig å ta vare på tilbudet for kundene. Bedriften omsatte i 2014 for ca 42 millioner kroner. Thermoglass AS har 25 ansatte, med stort og smått, og noen av dem har vært der hele sin yrkesaktive karriere.

– Vi har en trivelig arbeidsplass, avslutter Simensen.

Thor Christian Holten

Thor Christian Holten, montør.


Sissel Sørlie

Sissel Sørlie viser frem rammer.

Kommentarer

kommentarer