Mally Strøm fylte 85 år!

FullSizeRender_1

Mally Strøm


Mally Strøm, en legende i det norske miljøet i Torrevieja-området, fylte 85 år onsdag 4. mars. Hun har siden 1985 bodd i Spania sammenhengende, kun med avbrekk i årlige turer til Norge for å få med seg den korte Nord-Norske sommeren.

Mally er en svært kjent person i det norske miljøet i Torrevieja/Orihuela-området. Hun har vært aktiv i den norske klubben gjennom 30 år og er fortsatt den som styrer deler av inntekten til klubben gjennom sine aktiviteter. Mally har et rikt, aktivt og sosialt liv i det solfylte Spania. Hun har bidratt mye for sitt eget lokalmiljø og for andre norske fastboende over hele Torre-
vieja. Hun har engasjert seg i hjelpearbeid og bidratt til innsamling og levering av klær, utstyr, materiell, mat m.m. til spanske innbyggere i fjellområdene i Spania, som ikke har hatt det like bra som hun. Sin alder til tross, er hun aktiv på idrettsfronten i og med at hun hver tirsdag og fredag spiller boccia sammen med andre beboere i hennes nærområde. Alder er ingen hindring for et aktivt liv, selv om en er 85 år er hennes klare melding til de som lurer på det. Til hennes feiring på hennes store dag dukket det opp rundt 100 besøkende, fra fjern og nær, familie og venner. Vi gratulerer.

FullSizeRender2

Besøkende fra Alta – barn og kjente. Fra venstre: Trine Strøm Thomassen, Alfhild Hågensen, Grete O. Strøm, Odd Thomassen, Hildur Thomassen og med ryggen til, Gerd Sølvi Johansen.

FullSizeRender4

Gode naboer av Mally, Anton og Olga Gilen.

FullSizeRender3

Odd Thomassen og Sander Strøm i heftig passiar om hvor fint det er i Spania!

FullSizeRender6

Toralf Strøm nyter de edle solstråler i Spania under feiringen til hans mor Mally.

FullSizeRender5

Sander Strøm (fra Alta), Peter Dag Pedersen og May Britt Strøm Pedersen (fra Leknes i Lofoten).

Kommentarer

kommentarer