Lørdagsåpent i banken

DSC_0134

På lørdag, 14. februar, stiller EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 Nord-Norge mannsterke opp i banken for å ta imot gamle og nye kunder. 

Meglerne og banken har gått sammen og arrangerer «Bank- og boligdag». Konseptet med temadag og lørdagsåpent har vært prøvd ut med stort hell andre steder i landsdelen, og nå står Alta for tur.

– Vi tror at mange synes det kan være stressende å nå innom banken i ukedagene, da er denne lørdagen dagen. Vi har litt aktivi-
teter for barna, kaffe og noe å bite i, sier Adamsen og Nilsen, som er å finne i banken mellom 11 og 15.

– Håpet er å nå ut til alle de som tenker på å selge eller kjøpe bolig, men også dem som skulle ha pratet med en rådgiver i banken, forteller John-Ivar Nilsen, banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge. På lørdag er fagfolkene samlet i banken og kundene kan få de beste rådene, uansett hvor de er i kjøpe- eller salgsprosessen. – Og vi kan friste med fri etablering av boliglån denne dagen, – men avtale om møte må være gjort denne lørdagen, sier han.

EiendomMegler 1 på sin side lover gratis verdivurdering og fotografering av boligen. Samtidig blir det visning på mer enn 20 boliger – så de som er på boligjakt kan nå over mange objekter denne dagen, forteller Adamsen, som ønsker alle boligkjøpere velkommen. – Husk bare å komme innom banken på lørdag og gjør avtale først, påpeker Daniel Andrè Adamsen.

DSC_0125

Daniel Andrè Adamsen, Eiendoms-Megler 1 og John-Ivar Nilsen, SpareBank 1 Nord-Norge, ønsker velkommen innom banken på lørdag.

Kommentarer

kommentarer