Langåpent hos Bilskadesenteret

Kenneth Strifeldt

Daglig leder Kenneth Strifeldt.


Mellom 260 og 270 frontruter blir hvert år skiftet, og minst like mange blir reparert, i den gamle smia til Haugjord i Kirkeveien. De siste 11 årene er det Bilskadesenteret som har holdt hus her.

Biti og Evanger

Jan Vidar Biti og Lars Evanger startet Bilskadesenteret AS for 11 år siden.


Bilskadesenteret AS tilpasser seg markedet og holder langåpent til kl. 19:00 hver torsdag. – Det er for de som ikke har anledning til å komme innom på dagtid, forteller Lars Evanger, som startet opp bedriften sammen med Jan Vidar Biti for 11 år siden. De to eierne innehar over 50 års erfaring fra bilopprettingsbransjen.

Bedriften er en del av Riis Bilglass, som sies å være Norges største bilglasskjede. – Vi skifter eller reparerer frontruter på alle bilmerker, og du får låne gratis bil av oss hvis du har behov for det mens vi reparerer ruta på din bil, sier Evanger.

Gratis lånebil

– Det er en del av konseptet kjeden tilbyr. – Men vi skifter ikke bare frontruter her, vi tar alle typer bilopprettingsoppdrag, påpeker Evanger.

Bilskadesenteret AS omsatte for ca 6 millioner i 2014. I Kirkeveien er det i dag fem ansatte og Kenneth Strifeldt er ansatt som daglig leder. I tillegg trår Jan Håkegård til som ekstrahjelp ved behov.

Jan Håkegård

Jan Håkegård trår til som ekstrahjelp.

Gracjan Jensen

Gracjan Jensen reparerer frontrute.

Gard Johansen

Gard Johansen i lakkboksen.

Kommentarer

kommentarer