Kronstadposten og iFinnmark inngår kommersielt og redaksjonelt samarbeid i Alta

Samarbeid-1

Foto: Oddgeir Isaksen


– Vi har på rekordtid opparbeidet oss en meget sterk posisjon i Alta med iFinnmark. Sammen med Kronstadposten lanserer vi nå et rendyrket lokalnettsted for Alta, som også går inn i iFinnmarks digitale økosystem.

iFinnmark

Faksimile iFinnmark 29.04.2015


Vi jobber forøvrig også med lignende vekstprosjekter i Hammerfest og Øst-Finnmark, som vil komme etter hvert, sier ansvarlig redaktør Arne Reginiussen i Amedia i Finnmark.

– iFinnmark og Fagtrykk Idé as ser også store synergier i å gå sammen om å tilby en helhetlig tjeneste til våre kunder på markedssiden. iFinnmarks suksess og FDs historiske posisjon sammen med Kronstadpostens sterke lokale popularitet.

Det tror vi er en coctail altaværingene vil trykke til sitt bryst. Vi skal sette en ny standard for både redaksjonelt og kommersielt innhold i Finnmarks største by, sier redaktør Arne Reginiussen iFinnmark og Håkon Nilsen i Fagtrykk Idé as.

– Kronstadposten har kommet som et skudd de siste årene og gått fra å være en liten bydelsavis til å være en grasrotavis for hele Alta. Vi gratulerer med femårsdagen, og er råimponerte over jobben redaktør Tom Erik Nilsen og hans lille stab har gjort de siste årene, og ønsker å være med på å bygge opp dette videre. Vi har også latt oss imponere over måten Fagtrykk idé har modernisert seg de siste årene fra konvensjonell trykkevirksomhet til å bli et fullverdig digitalt designhus, sier Reginiussen.

– Vår suksess i Alta defineres av vår evne til å være ydmyke. Det handler om å legge hodet til bakken og lytte til folkets puls. Jobben Kronstadposten har gjort på dette området over mange år har imponert oss og vi gleder oss til å være med på å bygge videre på dette, også digitalt, sier Reginiussen.

jubileum

Kronstadpostens jubileumsutgave.

Kommentarer

kommentarer