Konsert med Isac Elliot

Isac Elliot

Vinnerene av meet & greet på fotosession. Vårin (t.v.) og Isac leser heller KP.


Det finske popidolet Isac Elliot har blitt en stor stjerne på bare noen år. Han smelter ungjenters hjerter i hele norden, og Kronstad inkludert. Derfor var det to spente reportere fra KP som tok turen til Kautokeino for å være med på Isac Elliot konserten i påska. Vi, Julia Strøm Hågensen og Vårin Wirkola, har vært innbitte fans siden 2013 og har tidligere vært på konsert med ham i Trondheim.

juliavaarin

Alle journalistene ble invitert på fotosession før konserten. Dessverre fikk ingen muligheten til å intervjue ham, siden NRK hadde eneretten.

20150401_142612

Julia Strøm Hågensen (t.v.) og Vårin Wirkola (t.h.) med pressebevis og KP.


Vinnerlykke

Vi var akkurat ankommet Kautokeino, da Vårin ble oppringt av arrangøren. Tanta hennes hadde vunnet et møte med Isac Elliot, et såkalt meet & greet, og Vårin fikk lov å treffe han. Da Vårin og de andre vinnerne sto og ventet på sitt store idol, så Julia sitt snitt til å stjele en klem fra idolet sitt da han gikk forbi.

Ivrige fans

Allerede klokken seks om morgenen hadde de første fansene stilt seg i kø. Det var utsolgt for billetter og hele 1100 fans hadde hadde kjøpt. Man kunne se pledd og pizzaesker utfor idrettshallen, hvor konserten ble holdt. Det var om å gjøre og være tidlig ute, siden man måtte springe om kapp mot scenen når dørene ble åpnet.

Konserten

Vi vil gi konserten terningkast fem. Grunnen er at det var veldig bra ordning, de ga ut vannflasker til publikum som ville ha i tillegg til at det ble delt ut ørepropper. Konserten var veldig bra og utvalgte fra publikum fikk komme på scenen. Eneste minus var at det var veldig lang oppvarming, og man følte ikke helt at det var dette man hadde betalt for. Dermed ble det mindre tid til selve artisten. Men vi oppfordrer uansett folk til å dra for og oppleve Påskefestivalen i Kauto til neste år.

4Isa

Vårin Wirkola og Isac Elliot.

Kommentarer

kommentarer