Juleantrekket for under 100-lappen

Ragnar Olufsen Marianne Olsen

Ragnar Olufsen og Marianne Olsen i AKSIS-butikken.


 

På AKSIS-butikken kan du finne juleantrekket for under hundrelappen. Gjenbruk og miljø er god samfunnsøkonomi, skriver AKSIS på sine nettsider. AKSIS butikken tar imot klær som vi av forskjellige årsaker ikke lenger har bruk for og selger disse videre til sine kunder for en billig penge. 

Det er også litt greit å vite at fullt brukbare klær kan komme til nytte hos nye eiere istedenfor på Stengelsen.

Lillebutikken

«Lillebutikken» med egenproduserte varer.

Mange kunder

Inne på AKSIS butikken møter vi Nina Arnesen, hun er der på oppdrag for ei godhjerta altadame som betaler vintergarderoben til en av Altas trengende. Jeg finner mye bra her sier hun – men her er lite sko for herrer. Men det er ikke bare de som har dårlig råd som handler klær her – vi har kunder fra alle samfunnslag. Blant annet er redesign av klær veldig populært og her finnes mange «scoop» for de som er litt nevenyttige og flinke med nål og tråd, sier selger Marianne Olsen.

Juleantrekk

«Ny» kjole til jul?

Ønsker seg gutte- og herreklær

Ragnar Olufsen på butikken forteller at det er lite gutte- og herreklær i butikken og at disse klærne blir solgt etter hvert som de kommer inn. Jeg tror det kommer av at guttene «bruker opp» klærne i større grad en jentene. Vi ønsker oss også såkalt «accessories» – smykker, vesker, belter og sko – hvis noen har tenkt rydde i skuffer og skap, smiler Olufsen, og legger til at det er fullt mulig å finne antrekk til jul i butikken.

Nina Arnesen

Nina Arnesen handler for en godhjertet altadame.

 

Kommentarer

kommentarer