Jaro AS utvider lokalene:– To nye bygg reises

DSC_0960

Jaro AS utvider nå lokalene på Aronneskjosen. De reiser to nye bygg, et til nye kontorer og et til produksjon av betong. Til ferien, om vel 3 uker, skal det grunnleggende utvendige arbeidet til produksjonsbygget være klart.

– Vi reiser to nye bygg, og det er vi selv som er entreprenør, med en kran vi leier hos Odd Mathisen AS. Roald Johansen står for kontorarbeidet, sier Ole Marius Thomassen til KP. – Akkurat nå holder vi på å montere betongelementer til det nye produksjons-
bygget og arbeidet med kontorbygget starter om 14 dager.

Jaro utvider nå for å få en ekstra betongblander. De bygger med andre fasader enn på gamle bygget, denne gangen med hvitfarget betong.

– Det går en del penger i dette, men det er hensiktsmessig så vi er kjempefornøyd, sier Thomassen og fortsetter: Betongelementene vi setter opp er ikke vanlig grovbetong og er ikke av grå betong som resten av fabrikken. Vi har lagd en ny type fasade som har et spesielt mønster i seg og som er i hvit betong. Det blir et slags design som kunden kan kjøpe selv etterhvert, forteller han.

– Foreløpig er vi ikke helt i mål med kontordelen, men plantegningene er klare og det gjenstående vil være klart i løpet av få dager, så vi starter utbyggingen der om ett par uker. Til ferien, om ca. 3 uker, skal elementmontasjen stå ferdig. Da skal portene, dørene, vinduene og slikt inn og blander-montører kommer hit fra Danmark, avslutter han.

DSC_0965

Kommentarer

kommentarer