Gunvor fikk årets Qvann-pris!

  Qvannprisen2015

Årets Qvann-pris gikk til Gunvor Kjelsberg for hennes utrettelige arbeid for de aller svakeste i samfunnet. Hun har i årenes løp samlet inn flere hundre tusen kroner til barnehjem i Romania, og har planer om å hjelpe enda flere.

Qvannprisen2015_8

Qvann ønsker hvert år å hedre en person som har fremstått i tråd med Qvanns verdier: Engasjert, lojal, målretta og raus. Prisen på 5000 kroner ble delt ut ved en tilstelning for Qvanns medlemmer på Thon Hotell torsdag 16. april.

– Gunvor er en stor inspirasjonskilde. Hun bidrar raust og tålmodig med sine ressurser, også der det ikke er så mye ros og glitter å hente. Hennes innsats viser at engasjement nytter, sier Kristin Berg Nordstrand, leder for nettverket.

Vinneren selv ble svært overrasket, og er glad for at hennes arbeid blir lagt merke til.

– Jeg holdt på å kjøre i grøfta da jeg fikk beskjed om at jeg hadde blitt tildelt denne prisen. Pengene går selvsagt rett til Romania hvor jeg akkurat nå bygger hus til en familie, og har planer om å hjelpe enda flere som trenger det. Jeg er svært glad for å få prisen, og blir rørt over at arbeidet mitt blir satt så pris på.

Qvannprisen2015_5

Qvanns begrunnelse for tildelingen av prisen forteller hvorfor kvinnenettverket mener akkurat Gunvor Kjelsberg fortjener denne oppmerksomheten i år; «Vinneren av Qvannprisen 2015 er en kvinne med et stort hjerte. Hun har arbeidet tålmodig og målrettet over lang tid med å skape grobunn for vekst og håp, både lokalt og internasjonalt. Hun har stått på utrettelig for de aller mest utsatte i samfunnet, og gitt en sjanse til mange som ellers ikke ville fått noen. Gunvor har et personlig engasjement som er en stor kilde til inspirasjon».

faktaboks

Kommentarer

kommentarer