God start på året

DSC_0099

Selger godt – Øyvind Gjevestad Vorren og Morten Haddal.


I bruktbilhallen hos Alta Motor er det en lang rekke med biler som er merket med solgt. – Vi har hatt en fantastisk god start på året, forteller salgssjef Morten Haddal, – det står over 20 biler klar til levering de nærmeste dagene.

Registreringsstatistikken for Alta bekrefter også at det er Volkswagen som scorer høyest på statistikken, med Skoda på en god tredje plass. Haddal spekulerer ikke i hva som er årsaken til det gode salget, men gode kampanjer, annonsering i Kronstadposten, riktige priser og ikke minst at bilene står tørt og fint inne i hallen, gjør det lettere å selge.

– Og så har vi gode selgere i Øyvind Gjevestad Vorren som har ansvar for Skoda og Tom Erik Nilsen som har hovedansvar for Volkswagen.

Alta Motor solgte 428 biler i 2014 – da er tallene til deres partner i Hammerfest tatt med. Målsettinga for 2015 er å selge 390 biler. – Det er litt mindre enn i fjor, men vi har ikke Hammerfest med i år. – Og vi selger over hele landet, ikke bare i Alta, påpeker Haddal, som har vært ansatt hos Alta Motor i 25 år.

Kommentarer

kommentarer